Contact

Wilt u meer weten over dit culinaire avontuur of wilt u zich inschrijven? Neem dan contact op met Petra Zurink via e-mail petra@geenbladvoordemond.nl of telefonisch op (053) 46 09 002.

Geen Blad voor de Mond B.V.

Geen Blad voor de Mond is een contentmarketingbureau. We maken veel relatiemagazines, personeelsbladen, huis-aan-huiskranten, jubileumboeken, online specials en online magazines voor klanten uit het hele land. Af en toe bedenken we sociale projecten die we aangaan als uitgever, zoals het boek Fijnproeven in Nederland waarbij de opbrengst naar de Voedselbank gaat. Met onze eigen grafische studio zorgen we voor een duidelijke kwaliteitsstempel en ontwerpen we graag een totaalconcept waar je blij van wordt. We werken bij periodieke uitgaves met een bladformule die we opstellen in samenwerking met onze klant. We zorgen voor de gehele totstandkoming, inclusief redactie en fotografie, bezorging/verspreiding en drukwerk. We denken mee in marketing en zorgen voor de uitvoering, waarbij ook social media een belangrijk onderdeel vormt om marketingdoelen (van onze klanten) te bereiken.

Meer weten?

Ons hoofdkantoor is gevestigd in een fraai herenhuis aan de Lasondersingel 149 in Enschede, waar de koffie voor u klaarstaat. Wij ontvangen u graag om kennis te maken of om even bij te praten. U kunt op bereiken op telefoonnummer (053) 460 9002. Laat eens van u horen!

Contact

Wilt u meer weten over dit culinaire avontuur of wilt u zich inschrijven? Neem dan contact op met Laurens Oude Elberink via e-mail laurens@geenbladvoordemond.nl of telefonisch op (053) 46 09 002.


een initiatief van Geen Blad voor de Mond B.V.

Contactformulier