Programma editie 2020

Genieten met een zachte G!

Elke dag een beetje vakantiegevoel. Onze Zuidelijke provincies hebben elk een heel eigen karakter en charme. Glooiende heuvels, katholieke inspiratie en een zeer rijke gastronomie. Prachtige historische (binnen)steden, waar bij het eerste straaltje zon de terrassen volstromen. We vinden de mensen uit het zuiden vaak toegankelijker; dat lieve accentje, de soms jaloersmakende ongecompliceerdheid en het vermogen om het leven te vieren. Kortom, een geweldig decor voor de 3e editie van Fijnproeven de rally!

Wat betreft het programma geven we niet al te veel prijs, iets met een geheim en een kok… Wel garanderen we u weer een prachtige route over mooie, rustige weggetjes. Onderweg wordt u culinair vermaakt op topniveau en dagen we u uit. Met maximaal 23 equipes staan gezelligheid en exclusiviteit tijdens deze rally hoog in het vaandel.

Inschrijven editie 2021! (editie 2020 is uitverkocht)

De winterrally editie 2020 vond eind januari plaats, deze rally was uitverkocht.

U kunt zich al wel inschrijven voor de editie van 2021 die plaatsvindt op 21 en 22 januari. Het deelnametarief voor een equipe (twee personen) bedraagt € 1.575 ex. btw en is incl. een overnachting, twee keer lunch en twee keer diner bij culinaire toprestaurants. De rally eindigt vrijdagavond na het diner. Optioneel kunt u een overnachting extra boeken, voor vrijdag op zaterdag.

Bij reservering van uw deelname ontvangt u een factuur voor aanbetaling van € 475 ex. btw. Circa 30 dagen voor aanvang van de rally ontvangt u de volledige factuur minus de aanbetaling. De aanbetaling garandeert uw deelname, op de aanbetaling wordt geen restitutie verleend bij annulering uwer zijds.

Reserveer nu uw plek voor Fijnproeven de Rally 2021 (vol = vol), door een e-mail te sturen met uw contactgegevens naar  info@geenbladvoordemond.nl. Wij nemen vervolgens contact met u op om uw equipe definitief in te schrijven. U kunt ons ook bereiken op telefoonnummer (053) 46 09 002.

Voor de échte fijnproevers: een rally om uw vingers bij af te likken!

Contact

Wilt u meer weten over dit culinaire avontuur of wilt u zich inschrijven? Neem dan contact op met Laurens Oude Elberink via e-mail info@geenbladvoordemond.nl of telefonisch op (053) 46 09 002.


een initiatief van Geen Blad voor de Mond B.V.

Contactformulier