Programma editie 2020

Genieten met een zachte G!

Elke dag een beetje vakantiegevoel. Onze Zuidelijke provincies hebben elk een heel eigen karakter en charme. Glooiende heuvels, katholieke inspiratie en een zeer rijke gastronomie. Prachtige historische (binnen)steden, waar bij het eerste straaltje zon de terrassen volstromen. We vinden de mensen uit het zuiden vaak toegankelijker; dat lieve accentje, de soms jaloersmakende ongecompliceerdheid en het vermogen om het leven te vieren. Kortom, een geweldig decor voor de 3e editie van Fijnproeven de rally!

Wat betreft het programma geven we niet al te veel prijs, iets met een geheim en een kok… Wel garanderen we u weer een prachtige route over mooie, rustige weggetjes. Onderweg wordt u culinair vermaakt op topniveau en dagen we u uit. Met maximaal 24 equipes staan gezelligheid en exclusiviteit tijdens deze rally hoog in het vaandel.

Inschrijven editie 2020!

Deze winterrally vindt in 2020 plaats op donderdag 30 en vrijdag 31 januari. Het deelnametarief voor een equipe (twee personen) bedraagt € 1.350 ex. btw en incl. een overnachting, twee keer lunch en twee keer diner bij toprestaurants met minimaal één Michelinster. De rally eindigt vrijdagavond na het diner. Optioneel kunt u een overnachting extra boeken, voor vrijdag op zaterdag.

Bij reservering van uw deelname ontvangt u een factuur voor aanbetaling van € 250 ex. btw. Circa 30 dagen voor aanvang van de rally ontvangt u de volledige factuur minus de aanbetaling. De aanbetaling garandeert uw deelname, op de aanbetaling wordt geen restitutie verleend bij annulering.

Reserveer nu uw plek door een e-mail te sturen met uw contactgegevens naar  info@geenbladvoordemond.nl. Wij nemen vervolgens contact met u op om uw equipe definitief in te schrijven. U kunt ons ook bereiken op telefoonnummer (053) 46 09 002.

Voor de échte fijnproevers: een rally om uw vingers bij af te likken!

Contact

Wilt u meer weten over dit culinaire avontuur of wilt u zich inschrijven? Neem dan contact op met Laurens Oude Elberink via e-mail info@geenbladvoordemond.nl of telefonisch op (053) 46 09 002.


een initiatief van Geen Blad voor de Mond B.V.

Contactformulier