Programma editie 2021

Culinair genieten

Elke dag een beetje vakantiegevoel. We bezoeken historische plekken in binnen- en buitenland (verklapt!) en komen op gezellige plekken waar bij het eerste straaltje zon de terrassen volstromen. We gaan samen op zoek naar een atmosfeer met jaloersmakende ongecompliceerdheid en het vermogen om het leven te vieren. Kortom, een geweldig decor voor een nieuwe editie van Fijnproeven de rally!

Wat betreft het programma geven we niet al te veel prijs, iets met een geheim en een kok… Wel garanderen we u weer een prachtige route over mooie, rustige weggetjes. Onderweg wordt u culinair vermaakt op topniveau en dagen we u uit. We gaan enkele nieuwe elementen toevoegen waar je echt mee verrast wordt! Met maximaal 14 equipes (per datum) staan gezelligheid en exclusiviteit tijdens deze rally hoog in het vaandel.

Inschrijven editie 2021! (twee data opties)

De winterroadtrip Fijnproeven de Rally – editie 2021 wordt twee keer aangeboden:

  • donderdag 25 maart t/m vrijdag 26 maart (max. 14 equipes)
  • donderdag 1 april t/m vrijdag 2 april (max. 14 equipes)

U kunt zich inschrijven voor een van deze twee data. Het deelnametarief voor een equipe (twee personen) bedraagt € 1.690 ex. btw en is incl. een overnachting, twee keer lunch en twee keer diner bij culinaire toprestaurants. De rally eindigt vrijdagavond na het diner. Optioneel kunt u een overnachting extra boeken, voor vrijdag op zaterdag.

Bij reservering van uw deelname ontvangt u een factuur voor aanbetaling van € 475 ex. btw. Circa 30 dagen voor aanvang van de rally ontvangt u de volledige factuur minus de aanbetaling. De aanbetaling garandeert uw deelname, op de aanbetaling wordt geen restitutie verleend bij annulering uwerzijds.

Reserveer nu
Reserveer nu uw plek voor Fijnproeven de Rally 2021 (vol = vol), door een e-mail te sturen met uw contact- en gewenste factuurgegevens naar laurens@geenbladvoordemond.nl. Wij nemen vervolgens contact met u op om uw equipe definitief in te schrijven. U kunt ons ook bereiken op telefoonnummer (053) 46 09 002.

Voor de échte fijnproevers: een rally om uw vingers bij af te likken!

Contact

Wilt u meer weten over dit culinaire avontuur of wilt u zich inschrijven? Neem dan contact op met Laurens Oude Elberink via e-mail laurens@geenbladvoordemond.nl of telefonisch op (053) 46 09 002.


een initiatief van Geen Blad voor de Mond B.V.

Contactformulier